Rens

32
  • Geboren op:
  • WoonplaatsDiemen
  • Leeftijd32
  • Debuut

Buurtsportcoach/Jongerenwerker

‘Enthousiast, herkenbaar, sportief’

Hallo! Mijn naam is Rens, ik ben 32 jaar en ik woon in Zaandam. Ik ben nu twee jaar werkzaam bij de Stichting Welzijn Diemen. Ik heb het CIOS gedaan en ben daarna als ZZP’er in de evenementenbranche gaan werken. Naast mijn werk in Diemen ben ik ook jeugd/jongerenwerker in Zandvoort. Daarnaast ben ik zeer sportief en beoefen ik vele sporten, zoals: kitesurfen, skiën, snowboarden, schaatsen, mountainbiken en voetballen. Ik voetbal nu in de zondag 1 van VVV Westzaan.

Als Buurtsportcoach ben ik veel in de wijk te vinden. Samen met mijn collega’s probeer ik zoveel mogelijk kinderen in Diemen te laten sporten en bewegen. Wij organiseren ook evenementen zoals de Orange Games, het 6vs6 toernooi op het Johan Cruyff Court en de Nationale Buitenspeeldag.

Als jongerenwerker ben ik een coach en vertrouwenspersoon voor de jongeren in de leeftijd 12 tot en met 18 jaar. Ik maak tijd om met de jongeren individueel in gesprek te gaan. Ze kunnen vrijwillig hun vragen of problemen bespreken. Ik schat in of de vraag of problematiek past bij een paar gesprekken of situaties waarbij doorverwijzingen nodig zijn. Doorverwijzing of overleg met andere instanties wordt in alle gevallen met de desbetreffende jongere besproken.

Neem gerust contact met mij op!

Rens Wit
r.wit@welzijndiemen.nl
tel : 0637168976
020-6953783 (kantoor)
Werkdagen: woensdag en vrijdag

Buurtsportcoaches

Onze Partners