Alwin

26
  • Geboren op:
  • WoonplaatsDiemen
  • Leeftijd26
  • Debuut

Buurtsportcoach Senioren/Welzijnscoach

Behulpzaam, Sportief en initiatiefrijk

Mijn naam is Alwin Aarts en sinds oktober 2015 ben ik werkzaam voor Stichting Welzijn Diemen. Iedere maandag en dinsdag begeleid ik de wandelgroepen van WandelPlezier en daarnaast ben ik deels Welzijnscoach.

26 jaar geleden ben ik geboren in Amsterdam Zuid-Oost waar ik nog steeds woon. Desondanks ben ik vaker in Diemen te vinden omdat ik daar werk, sport en mijn vrienden, vriendin en familie wonen. Bij handbalvereniging Zeeburg en Voetbalvereniging sv Diemen heb ik verschillende vrijwilligerstaken vervuld. Van het trainen van jeugdteams, het geven van krachttraining en het organiseren van leuke activiteiten. Daarom kon ik mij geen betere plek verzinnen om te gaan werken dan in Diemen.

In 2014 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool InHolland als lifestyle professional. Dit betekent dat ik heb geleerd hoe iemand te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Deze studie heb ik gekozen omdat mijn interesses uitgaan naar het begeleiden, ondersteunen en enthousiasmeren van mensen. Tijdens mijn werk kan ik de studie en mijn interesses prima inzetten. Aan mij is het aan de taak om de inwoners van Diemen te ondersteunen. Mist u iets in uw dagelijkse patroon? Wilt u meer mensen ontmoeten, uw hobby uitoefenen, iets betekenen voor iemand anders of meer in beweging komen? Dan kunnen wij een afspraak maken om te kijken hoe de welzijnscoach u daar het beste bij kan ondersteunen.

U kunt mij bereiken op a.aarts@welzijndiemen.nl of op 0652620522

Buurtsportcoaches

Onze Partners