Inschrijving Diemer Cross 2020 (AFGELAST)

De inschrijving voor de DiemerCross 2020 op zondag 16 februari is gestart! Tijdens de negende editie van dit sfeervolle evenement kun je weer lekker lopen over onverharde paden in het Diemerbos, muzikaal begeleid door de Neuteblazers en soep na de finish. De start is ook dit jaar weer bij de blokhut van Scouting Diemen, niet ver van de ingang van het Diemerbos.

Voor kinderen t/m 8 jaar is er een cross over 700 meter en voor kinderen t/m 12 jaar een wedstrijd over 1850 meter. Oudere deelnemers kunnen kiezen uit de Gaaspcross over 4900 meter, met speciale prijzen voor junioren t/m 18 jaar, en de Veeneikcross over 9500 meter, met speciale prijzen voor masters 50+.

De DiemerCross is ook dit jaar weer de finale van het Mokums Cross Circuit, dat verder bestaat uit de Boscross van Phanos (op 15 december) en de Gaasplascross van AV Feniks (op 12 januari). Als je ook mee doet aan die crosswedstrijden krijg je bij de DiemerCross een leuk aandenken van de sponsor (Daarom Diemen).

Voor de DiemerCross kun je t/m vrijdag 14 februari inschrijven via inschrijven.nl. Je betaalt daarvoor € 5,00 t/m € 10,00. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de website van DiemerCross.

Edit: Helaas heeft de organisatie op de ochtend zelf het besluit moeten nemen de Diemercross niet door te laten gaan. De wind in het bos was te hard waardoor de kans te groot is dat lopers of vrijwilligers worden getroffen door vallende takken of omvallende bomen. De veiligheid van de deelnemers gaat voor alles. De deelnemers die al op weg waren naar het bos, konden lekker een kom soep halen bij de scouting.

De organisatie laat nog weten of de DiemerCross later in het seizoen wordt georganiseerd.

Onze Partners