Diemen voor elkaar

Diemenvoorelkaar is een online platform waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer jou dat uitkomt. Een boodschap doen voor iemand, voor een klusje in huis, samen gezellig ergens heen gaan of samen sporten. Eenmalig, iedere week, alles daartussen in én bij jou in de buurt. Betrouwbaar en gemakkelijk! Aanmelden op Diemenvoorelkaar is gratis.

Inwoners die geen computer hebben of die niet zelfstandig een profiel kunnen aanmaken, kunnen hierbij ondersteuning krijgen. Elke donderdag tussen 10.00-12.00 uur zit een medewerker voor je klaar, of maak een afspraak voor een ander tijdstip!

Niet alleen individuele personen kunnen een hulpvraag of hulpaanbod plaatsen, organisaties en instellingen uit alle sectoren kunnen oproepen plaatsen voor hun cliënten en voor hun eigen organisatie.

meer informatie:
https://www.diemenvoorelkaar.nl/

De Buurthulpdienst van Diemenvoorelkaar

Mensen met een beperking en ouderen die zelfstandig in Diemen wonen, kunnen een beroep doen op een vrijwilliger via de Buurthulpdienst van Diemenvoorelkaar. Zij bieden praktische hulp, persoonlijke ondersteuning en sociaal contact, zoals: klussen in en rond het huis, hulp in de tuin, ondersteuning bij ziekenhuis of doktersbezoek, hulp met de computer, hulp met de boodschappen en samen een praatje maken. Daarnaast worden er maandelijkse activiteiten georganiseerd.

Contact

Informatie via:
Amarens te Nijenhuis
E-mail:atenijenhuis@stichtingwelzijndiemen.nl
Overige contactgegevens Diemen voor elkaar
Adres: Brede HOED, D.J. den Hartoglaan 8, 1111 ZC te Diemen.
Telefoon: 020-3144700 (maandag t/m donderdag van 9.30-12.30 uur).
Mail: info@diemenvoorelkaar.nl

Onze Partners